Játéksziget csomag Játéksziget csomag Játéksziget csomag

Játéksziget csomag

Sylvania varázslatos erdeje mögött rejtőzik a kedves kis állatok faluja, ahol minden nap egy új kaland várja a gyerekeket! Legyetek részesei Ti is ennek a csodás világnak, ismerjétek meg a kis falu lakóit és rendezzétek be a saját Sylvanian világotokat! Sőt, most a 30. születésnapját ünneplő Nyuszi Mamával is találkozhattok! A csomag tartalmaz arcfestést, csillámtetoválást, lufi hajtást, Sylvanian kvíz játékot, feladatlapokat, meglepetés ajándékokat és igény esetén, életnagyságú Nyuszi Mama jelmezt!
33 000 Ft

Szűrési feltételek

Lányos Fiús

Kosárban

A kosár üres.

Gyakorló szülőként nekem is sokszor okozott már fejtörést a szülinapi zsúr megszervezése. Hova menjünk, hogyan jutnak oda a meghívottak, mennyibe fog kerülni, lesznek-e plusz költségek és nem utolsó sorban, mit szeretne a gyerek? Mert ez utóbbi néha azért elsikkad a nagy szervezésben…

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha otthon lehetne a zsúrt tartani, de nem kellene foglalkozni a szervezéssel? Azt szeretném, ha a születésnap egyedi lenne, és nem olyan, mintha futószalagon érkezne? Jó lenne, ha lenne arcfestés, lufihajtás, sok-sok játék, de ezért már külön nem szeretnék fizetni. A Zsúrom.hu zsúrszolgálat ezekre a kérdésekre kínál megoldást.

A koncepciónk, hogy a gyerekzsúrt az ünnepelt otthonában, de képzett animátorokkal bonyolítjuk le, méghozzá a kiválasztott tematikában!

Ha nem szeretne sok időt tölteni a zsúrszervezéssel, dekorálással, torta beszerzéssel, akkor a weboldalunkon keresztül mindezt pár kattintással elintézheti!

Állandó zsúrhelyszín a belvárosban!

„A zsúrokon készült képekből videókból összevágott zenés anyagot megrendelheti animátorainknál. Kérjen ajánlatot az info@zsurom.hu címen, vagy érdeklődjön a 06-30-530-9868as számon. Maradjon örök élmény a szülinap!”

zsurom.hu © 2015
ÁSZF  |   Impresszum